HOME CHAUFFEURS PROFIEL RESERVEREN CONTACT VACATURES
  Privéchauffeur Directiechauffeur V.I.P.chauffeur      
 


Veilig onderweg met uw Directiechauffeur.


Een Directiechauffeur van Allure Driving biedt u naast de drukke wegen en efficiënt omgaan met tijd ook comfort. In alle discretie kunt u uw zakelijke aangelegenheden als vergaderingen, gesprekken en presentaties voorbereiden.
De Directiechauffeur van Allure Driving onderscheidt zich door jarenlange rijervaring voor opdrachtgevers uit de zakelijk- en dienstverlenende sector.

De Directiechauffeur is ook naast deze ervaring opgeleid voor diverse vakdiploma’s op het gebied van rijvaardigheid, veiligheid en autotechniek. Dit maakt de Directiechauffeur van Allure Driving een gecertificeerde allrounder.

Indien directieleden of documenten opgehaald of weggebracht moeten worden tijdens de opdracht, kan de Directiechauffeur van Allure Driving mobiel opgeroepen worden. De Directiechauffeurs beschikken over een diensttelefoon die zij tijdens de duur van de opdrachtperiode bij zich dragen.
Wanneer u heeft besloten om gebruik te maken van een Directiechauffeur van Allure Driving, is de volgende stap om uw Directiechauffeur te reserveren. Dit kunt u eenvoudig doen via de menubalk “Reserveren”.
 

 
 
© Allure Driving 2008 powerd by Bcon Graphics   algemene voorwaarden